Serija Gul Masali / Priča o ruži će tek privući veliku pažnju

U seriji Gul Masali / Priča o ruži vlada veoma zabavna atmosfera i glumci su veoma zadovoljni snimanjima u Isparti. Serija, u kojoj su glavne uloge preuzeli Gulper Ozdemir i Erdem Kaynarca, izašla je pred publiku kao impresivna ljubavna priča.

Serija Gul Masali / Priča o ruži će tek privući veliku pažnju

Foto Credits: IMDB

Priča će napredovati korak po korak ka velikoj ljubavi likova Gonce i Topraka u seriji koja se nedeljom uveče emituje na ekranima ATV TV-a. Snažna harmonija dvoje glavnih glumaca ističe se kao jedan od najvažnijih detalja za uspeh serije.

Erdem Kaynarca je lepo govorio o Gulper Ozdemir, sa kojom se odlično slaže od prvog trenutka. Spoj njih dvoje, koji su se prvi put sreli na probnom snimanju projekta Gul Masali / Priča o ruži, bio je sjajan i smatra se srećom što su zajedno preuzeli ovu tešku ulogu.

Erdem Kaynarca je o snimanjima serije Gul Masali rekao: „Jako se zabavljam iza kamere i ispred kamere, radeći sa Gulper.”. Navodeći da deli ista osećanja, Gulper Ozdemir se zahvalila svom partneru.

Dvojac, koji je dao izjave za ATV-ov Youtube kanal, izneo je i neke detalje o priči serije. Navodeći da nema sukoba između Topraka i Gonce, Erdem Kaynarca je rekao:

„Od prvog trenutka kada su se Toprak i Gonca videli, bili su dva lika koji su bili privučeni jedno drugom. Glavni sukob je u tome što niko od ljudi iz okoline ne želi da se ova veza desi, ona ne funkcioniše nikome. Zato i nije sukob između Gonce i Topraka, sukob je u ostalima koji žele da taj odnos ne postoji. Oni su duo koji je stalno izložen smetnji od strane drugih.".

NOVO - Korhan Herduran u novim projektima

By: TV Exposed