Kivanc Tatlitug i Beren Saat nakon 14 godina ponovo glumački par!

Stižu sjajne vesti za fanove Kivanca Tatlituga i Beren Saat. Ova vest će obradovati i one koji pamte seriju Ask-i Memnu, evo i o čemu se radi!

Kivanc Tatlitug i Beren Saat nakon 14 godina ponovo glumački par!

Foto Credits: DiziCentral

Serija Ask-i Memnu je emitovana pre četrnaest godina. Od tada mnogi producenti želeli su da ponovo spoje Kivanca Tatlituga i Beren Saat na sceni. Fanovi su takođe imali veliku želju da ih ponovo gledaju, ali do sada je to sve bilo na željama. Na veliko zadovoljstvo svih, ova želja postaje stvarnost!

Nakon 14 godina Kivanc i Beren će glumiti u istom projektu. Njih dvoje su potpisali ugovor sa kompanijom OGM Pictures, čiji je vlasnik Onur Guvenatam. Reč je o novom filmu.

Pojavile su se i prve informacije vezane za ovaj projekat. Tatlitug i Saat će tumačiti glavne uloge u njemu. Radnja ovog projekta će biti snimana i u Njujorku. Film se priprema za Netflix digitalnu platformu na kojoj će svi se nadaju biti uspešno emitovan. Scenario piše poznata turska scenaristkinja Nuran Evren Sit. Ova dama je prošle pisala scenario za novu seriju Another Self čija se premijera očekuje na Netflix digitalnoj platformi, a u kojoj glumi Tuba Buyukustun. Poznata je i po radu na serijama Atiye, Vatamin Sensin, Osveta, Nasledje jedne dame i drugim.

Više detalja o novom projektu biće poznato u narednom periodu.

NOVO - Turske serije četvrtkom – gledanost u padu, Mahkum najgledanija!

By: Milt-TV Exposed