Nil Keser prati komentare o sebi na društvenim mrežama

Nil Keser, glavna glumica TV serije Ah Nerede, koja se petkom uveče emituje na Star TV-u, nalazi se na veoma važnom ispitu u pogledu svoje karijere. Mlada glumica, koja igra lik Zehre u serijskoj verziji turskog filma Ah Nerede, snimljenog 1975. godine, za sada radi veoma dobar posao.

Nil Keser prati komentare o sebi na društvenim mrežama

Foto Credits: Dizilah

Pre mnogo godina, film Ah Nerede / Ah Gde, u kojem su zajedno glumili Gulsen Bubikoglu i Tarik Akan, bio je zaista veliki hit. Taj film ima posebno mesto u srcu mlade glumice Nil Keser. Navodeći da je i ona obožavateljica dvoje uspešnih umetnika, Nil je takođe pronašla veliku šansu da učestvuje u novoj verziji lika koji je pre mnogo godina igrala Gulsen Bubikoglu.

Keser ističe da prati komentare o njoj na društvenim mrežama i da pogleda šta se piše pretražujući sebe na Google-u, zbog povećanja mogućnosti komunikacije.

Glumica je svesna da je komunikacija sada dvostrana, a čitajući komentare pokazala je da joj je stalo do onoga što se o njoj piše.

Nil Keser je izjavila:

„Jednom sam sebe pretražila na Google-u. Prošlo je dosta vremena od kada sam pogledala. Uglavnom koristim društvene mreže jer su one platforma na kojoj možemo da komuniciramo sa publikom jedan na jedan, a to je postalo veoma povezano sa našim radom. Trudim se da čitam komentare koliko god mogu; To je i zabavno i nudi priliku za interakciju sa publikom jedan na jedan.”

Što se tiče komentara na njenu glumu, oni su zaista pozitivni. Svi se nadaju da će serija dugo potrajati i da ćemo Nil kao Zehru gledati u velikom broju epizoda.

View this post on Instagram

A post shared by Nil Keser (@nilkeser)

NOVO - Efsun i Emir iz Senden Daha Guzel su za sada omiljeni par iz serija

By: TV Exposed