Efsun i Emir iz Senden Daha Guzel su za sada omiljeni par iz serija

Turske letnje serije krase TV ekrane svojim živopisnim pričama i zabavnim sadržajem. Istovremeno, različite TV serije koje su popularne svojim dramama opterećenim pričama takođe donose alternative na ekranima tokom leta.

Efsun i Emir iz Senden Daha Guzel su za sada omiljeni par iz serija

Foto Credits: IMDB

O glumcima koji su se okupili u letnjim serijama u Turskoj, koje su kanali počeli da pripremaju mesecima unazad, često se priča i na društvenim mrežama kao o parovima iz TV serija koji privlače pažnju na ekranima tokom leta.

Kao rezultat analiza koje se redovno sprovode svake nedelje, utvrđuje se koji od parova letnjih serija u Turskoj privlači najviše pažnje i o kome se priča. Omiljeni par prve nedelje jula izabran je između pet serija koje se emituju tokom leta.

Prema istraživanju Somere, Efsun i Emir, koje igraju Cemre Baysel i Burak Celik u popularnoj seriji Fox TV-a Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, zauzeli su prvo mesto na ovoj rang listi! Oni su ostvarili skoro tri puta više interakcija od para iz serije Gizli Sakli, koji je iza njih.

Prema broju podeljenih poruka od 29. juna do 6. jula, par Efsun i Emir sakupio je 99.375 poruka u istraživanju koje je sprovedeno. Evo i kompletne rang liste:

View this post on Instagram

A post shared by Somera (@someratr)

Koji je vaš omiljeni par iz letnjih serija? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Eda Ece privlači pažnju i tokom odmora! (FOTO)

By: TV Exposed