Eda Ece privlači pažnju i tokom odmora! (FOTO)

Pitanje koje gledaoce serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka trenutno najviše zanima je ko će biti u 6. sezoni a ko ne! Kuriozitet je i da li će Eda Ece, koja oživljava lik Yildiz, ostati.

Eda Ece privlači pažnju i tokom odmora! (FOTO)

Foto Credits: Dizilah

Jer realna mogućnost da glumica Eda Ece napusti Zabranjenu jabuku i dalje postoji!

Pred kraj sezone se razgovaralo o tome da će se serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka nastaviti u 6. sezoni. Nakon što je ovo pitanje razjašnjeno, usledila su nova, koja se odnose na to ko će ostati u ovom projektu, a ko ne. U finalu sezone, kada su Ender, Yildiz i Cagatay leteli niz liticu u vozilu, pojavila se mogućnost nestanka sve tri glavne uloge u 6. sezoni ove popularne TV serije. Ipak, svi su pričali o liku Yildiz, i da je 6. sezona za nju zagarantovana! Međutim poruka „Nikom nije ništa zagarantovano u ovoj seriji!“ poslata je u finalu sezone! Što se tiče Sevval Sam, na dnevni red je izneto da će se ona sada fokusirati na muziku i da je malo verovatno da će učestvovati u seriji, odnosno novoj sezoni.

Eda Ece je u svojoj poslednjoj izjavi navela da će ko će otići, a ko ostati u novoj sezoni biti odlučeno na sastanku sa producentom Fatihom Aksoyem pre početka sezone.

Eda trenutno uživa na odmoru, a ova neizvesnost i dalje traje. Glumica je nedavno otišla u Kan, u Francuskoj. Odlučujući da tamo provede odmor, Eda Ece povremeno deli svoje poze na ulicama Kana. Nedavno, glumica se pojavila na plaži i izazvala pažnju mnogih zbog njene dugačke, prorezane i dekoltirane haljine. Mnogi se osvrću i na stavove glumice, koja se stalno šminka u seriji, da na odmoru više voli da bude u svom prirodnom stanju bez šminke.

Evo i pomenute fotografije.

View this post on Instagram

A post shared by Eda Ece (@eda.ece)

NOVO - Novi korak u karijeri Pinar Deniz

By: TV Exposed