Mesut Ozil i Amine Gulse razrešili kesu! Renoviranje vile u Češmeu koštalo 10 miliona TL

Arsenalova zvezda Mesut Ozil sa suprugom Amine Gulse i 4,5 mesečnom ćerkom, nedavno je došao u Tursku. Par ostaje u svojoj vili s bazenom, koju su renovirali za 10 miliona TL u Česmeu. Mesut Ozil “oživljava” mesto i privlači pažnju na plažama na koje odlazi. Pravi selfije sa fanovima fudbala. U međuvremenu vila ovog bračnog ...

Mesut Ozil i Amine Gulse razrešili kesu! Renoviranje vile u Češmeu koštalo 10 miliona TL

Arsenalova zvezda Mesut Ozil sa suprugom Amine Gulse i 4,5 mesečnom ćerkom, nedavno je došao u Tursku. Par ostaje u svojoj vili s bazenom, koju su renovirali za 10 miliona TL u Česmeu.

Mesut Ozil "oživljava" mesto i privlači pažnju na plažama na koje odlazi. Pravi selfije sa fanovima fudbala. U međuvremenu vila ovog bračnog para još jednom je dovela do skoka prodajnih cena okolnih nekretnina. Prodavci za vreme pokazivanja kuća potencijalnim kupcima obavezno naglašavaju da će kupovinom tog mesta postati komšije Mesutu Ozilu.

Popularni fudbaler koji je uživao u odmoru u svom luksuznom domu, dan ranije je sa prijateljima otišao na jednu od popularnih plaža u gradu. Ozil i njegovi prijatelji, otišli su ​​do odmarališta na najosamljenijem delu plaže i radije su sedeli i razgovarali umesto da plivaju. Dok su zaposleni nosili boce šampanjca do njihovog odmarališta, Mesut je postao centar pažnje turista.

By: TV Exposed