Sumeyye Aydogan je nova zvezda u usponu!

Nova lica uvek privlače pažnju u turskoj industriji TV serija, a Sumeyye Aydogan je ostala u sećanju publike nastupom u TV seriji Duy Beni / Čuj me.

Sumeyye Aydogan je nova zvezda u usponu!

Foto Credits: Internet Haber

Mlada glumica se 2023. godine pojavila pred svojim fanovima sa novom Fox TV serijom pod nazivom  Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza. Sumeyye Aydogan, koja prolazi kroz veoma dobar proces partnerstva sa Ismailom Haciogluom u seriji, takođe je veoma odgovarala liku Yagmur koju tumači iz epizode u epizodu.

Obožavaoci serije skreću pažnju na njen uspeh otvaranjem oznaka za mladu glumicu u obliku „Zvezda u usponu Sumeyye Aydogan“ na društvenim mrežama. Glumica, koja je na setove stupila 2021. godine i još uvek je na početku karijere, prvi put je privukla pažnju likom Ceren u TV seriji Sadakatsiz / Neveran.

Pravu popularnost Sumeyyi Aydogan omogućila je serija Duy Beni, koja je počela tokom leta i trajala je ukupno 20 epizoda. Glumica, koja je u ovoj priči igrala lik Melise, ubrzo je postala jedna od mladih glumica o kojima se najviše priča na društvenim mrežama. Odlična je šansa za Sumeyye Aydogan da bude partnerka sa Ismailom Haciogluom, koja je izuzetno uspešna u svojim glumačkim veštinama, u seriji Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza.

Primećeno je da su fanovi glumice u poslednje vreme veoma aktivni na društvenim mrežama, a objave Sumeyye Aydogan na društvenim mrežama često su na dnevnom redu među njenim fanovima.

NOVO - Birce Akalay pohvalila seriju Sahmaran

By: TV Exposed