Iskustvo Kubilaya Ake u seriji Cukur pozitivno se odrazilo na Dokuz Oguz!

Kubilay Aka će se 2023. godini pojaviti pred svojim obožavaocima u sasvim drugačijoj ulozi. Glumac, koji će preuzeti glavnu ulogu u seriji o vojnicima pod nazivom Dokuz Oguz / Devet sinova, pokloniće obožavaocima uzbudljive trenutke na ekranu kao herojski turski vojnik.

Iskustvo Kubilaya Ake u seriji Cukur pozitivno se odrazilo na Dokuz Oguz!

Foto Credits: Internet Haber

Snimanje serije se već neko vreme radi u Ankari. Kubilay Aka, koji se sprema da izađe pred publiku kao kapeten sa, o svojoj novoj seriji dao je sledeću izjavu:

„U Ankari sam, snimamo seriju. Ima dobru priču. Težimo tome. Sve ide dobro“, rekao je on. Kubilay Aka, koji se požalio na hladno vreme u Ankari, podsetio je da su oni tim od 9 ljudi i da je naziv serije priča koja postoji, o turskim sinovima. Glumac je dodao: „Radimo posao da nastavimo priču o Dokuz Oguzu, koji je ranije bio u vlasništvu Turaka Oguza. Imamo 9 vojnika, nešto će nam se desiti.“. U novoj vojničkoj seriji pod nazivom Dokuz Oguz / Devet sinova, glumci su takođe u teškom procesu zbog akcionih scena.

Međutim, za Kubilaya Aku, takve scene nisu problem jer su postojale 4 sezone u produkciji prepunoj akcije kao što je Cukur / Jama. Aka je na tu temu rekao: „Pošto sam ranije imao akcionu obuku zbog Cukura, nije mi bila potrebna borbena obuka. Međutim, kao tim smo prošli obuku o upotrebi naoružanja, upotrebi pušaka, vojnim koracima i naređenjima.”.

Izrazivši da su tokom snimanja TV serije Dokuz Oguz na setu bili stručnjaci, Kubilay je naveo da su scene snimali prema uputstvima ovih stručnjaka. U razgovoru za TV100, poznati glumac je takođe naglasio da je zbog uloge u seriji morao da smrša.

View this post on Instagram

A post shared by Kubilay Aka (@kubilayakaa)

NOVO -  Cem Yigit Uzumoglu pokazao profesionalnost u seriji Rise of Empires: Ottoman

By: TV Exposed