Oproštaj glavnih glumaca od serije Senden Daha Guzel / Lepša od tebe

TV serija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, sa Cemre Baysel i Burakom Celikom u glavnim ulogama, ambiciozno je debitovala na Fox TV ekranima.

Oproštaj glavnih glumaca od serije Senden Daha Guzel / Lepša od tebe

Foto Credits: Internet Haber

Serija, koja se sa divljenjem gledala na letnjem platnu, gde su preovlađivale romantične komedije, uspela je da pridobije i vernu publiku. Ipak, serija, koja nije mogla da dobije dovoljnu gledanost u novoj sezoni, ušla je u finale 14. epizodom koja je na ekrane stigla u subotu, 17. septembra.

Od serije je ostao tužan oproštaj vodećih glumaca. Glumac Burak Celik, koji je još od prve epizode ​​projekta Senden Daha Guzel na dnevnom redu sa slikom njegovog mišićavog tela koje se ogleda na ekranima, a čak je s vremena na vreme bio i meta kritika, oprostio se od serije u njegovog Instagram naloga.

Zgodni glumac, koji je dao život liku Emira u seriji, podelio je na svom Instagram nalogu: „Iskreno se zahvaljujem svima koji su doprineli projektu. Upoznao sam veoma lepe ljude i to je za mene bio veoma dobar projekat.”.

Cemre Baysel je, s druge strane, rekla liku Efsun koju je igrala u seriji „Zbogom Efsun. Bilo je veoma lepo poznavati te i izneti te.”.

Među produkcijama koje su izašle na ekran u subotu uveče, broj poruka upućenih TV seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe nadmašio je čak i njenog najjačeg rivala, Kardeslerim i to sa značajnom razlikom.

NOVO - Fanovi žele glumce iz serije EDHO u Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet

By: TV Exposed