Na setu serije Gonul Dagi dominira osmeh

Jedan od popularnih projekata subote uveče, serija Gonul Dagi ide korak po korak ka kraju treće sezone.

Na setu serije Gonul Dagi dominira osmeh

Foto Credits: Haberturk

 96 epizoda je ostalo u seriji Gonul Dagi, koja se i dalje snima u Eskišehirovom okrugu Sivrihisar. Uz Berka Atana, glavne uloge preuzimaju Cihat Suvarioglu i Semih Erturk.

Treća sezona serije ponovo je donela dobru gledanost i nastavak projekta se očekuje u narednoj sezoni.

Odgovarajući na pitanja svojih fanova, Berk Atan je rekao: „Imamo scene kojima ne možemo da prestanemo da se smejemo, mnogo se smejemo. Kada se smejemo, pokrećemo jedni druge. O scenama se već priča.“.

Semih Ozturk je, s druge strane, izjavio da su se u trećoj sezoni serije mnogo više smejali na setu u odnosu na prve dve sezone. Glumac je izjavio: „Sada imamo više sezona. Treća je sezona. Nismo se toliko smejali, sada dodajemo 25 minuta svakoj sceni. Ime koje je najsmešnije u priči i u kome publika najviše uživa je Ramazan.”.

Mnogo radosnih trenutaka

Međutim, Cihat Suvarioglu, zajedno sa svojim ostalim kolegama, iznenadio me je rekavši: „Uopšte se ne smejem“. Međutim, Semih Erturk je rekao da je i ova fraza bila šala: „Zato što razumemo šta on misli... Kada se Cihat počne da se smeje, razumemo zašto se smeje. Onda je i meni smešno, a i ja se smejem.”

Sva tri glavna glumca serije izjavila su da su se smejali i zabavljali na setu i da je bilo mnogo radosnih trenutaka tokom snimanja.

Dobro raspoloženje se prelilo i na sjajne rezultate koje serija Gonul Dagi ostvaruje.

NOVO - Canan Erguder najavila zanimljivu epizodu serije Aile / Porodica!

By: TV Exposed