Canan Erguder najavila zanimljivu epizodu serije Aile / Porodica!

Serija Aile / Porodica nastavlja da se susreće sa publikom na Show TV-u utorkom uveče. Jedan od vodećih glumaca serije je Canan Erguder, koja igra lik Leyle Soykan.

Canan Erguder najavila zanimljivu epizodu serije Aile / Porodica!

Foto Credits: Haberler

Poznata glumica iznela je nekoliko detalja o projektu čija je priča bila veoma popularna, a uz ove reči će obožavaoci serije biti još radoznaliji.

Sa likom Leyle, Canan Erguder je glas žena koje su tlačene od strane porodice, primorane na brak i kojima nije dozvoljeno da žive sopstvenim životima. Na početku projekta Aile, mnogi gledaoci su se pitali zašto je odabrala ulogu Leyle. Zato što je ovaj lik bio kao uloga koja je ostala u pozadini i imala je malo scena.

Podsećajući na kritike iz tog vremena, Canan Erguder je izjavila:

„Mnogi ljudi su rekli zašto sam prihvatila ovu ulogu jer sam se manje pojavljivala u prvih nekoliko epizoda. Ali onda se videlo da ima šta da se priča, postoji problem. To je ovaj lik koji volim. Volim mnogo.”.

Šta donosi epizoda 11?!

Nova epizoda serije biće emitovana 16. maja uveče. Već se čeka sa velikim uzbuđenjem, ali iz reči se vidi da je čak i Erguder ostala u čudu kada je pročitala scenario nove epizode. Glumica je rekla:

„Pročitala sam 11. poglavlje, još okrećem stranice”, što implicira da sa iznenađenjem prati nova dešavanja u priči.

Objašnjavajući da ne može da daje informacije o seriji Aile / Porodica, odnosno njenoj radnji, Canan Erguder je govorila o scenariju koji je napisao Hakan Bonomo:

„Scenario me je veoma impresionirao. U scenariju retko čitam sve unapred, čekam šta će biti dalje, gledam da se ne fokusiram na sopstveni lik... Hakanov scenario mi nikad ne dosadi. Još uvek čitam 11. epizodu i još uvek čitam scene. Tako lepo piše.”.

Da je sve na visokom nivou u seriji govori i sam rejting.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Burak Deniz u Bolivudu?!

By: TV Exposed