Mustafa Mert Koc napravio važan korak u karijeri

Mustafa Mert Koc je jedan od mladih glumaca koji je privukao veliku pažnju na sebe u popularnoj TV seriji Benim Adim Melek, koja je trajala 2 sezone na turskom nacionlanom kanalu TRT1 i privukla veliko intersovanje. Rođen 1994. godine u Ankari, Mustafa je na setovima od 2015. godine i do sada se pojavio u sedam uloga.

Mustafa Mert Koc napravio važan korak u karijeri

Foto Credits: Haberler

Mustafa Mert Koc, koji je zakoračio na set sa TV serijom pod nazivom Yeter, privukao je pažnju na sebe likom Onura koji je tumačio u TV seriji Život je ponekad sladak. Mladi glumac, koji se pojavio sa likom Omera u seriji Benim Adim Melek posle serije Sahin Tepesi, odigrao je veoma zapažen nastup i dostigao veliku bazu obožavalaca i van granica Turske. Mustafa i Rabia Soyturk su bili partneri u ovoj produkciji i postali su jedan od parova koji se dopao fanovima serije, jer su bili veoma kompatibilni na sceni i imali su sjajnu energiju.

Mustafa nije bio uključen u neki drugi projekat nakon završetka popularne TV serije Benim Adim Melek, koja je imala finale pre dve sezone. Glumac, koji je više voleo da se bavi pevanjem i muzikom umesto glumačkim koracima u svojoj karijeri, objavio je novi album. Mladi glumac koji je zaljubljen u koleginicu Melisu Asli Pamuk, doživljava uzbuđenje svog novog koraka u muzičkoj karijeri, a kako oboje ističu ljubav dvoje mladih glumaca nastavlja se još snažnije.

Mustafa je na pitanje oko svog albuma izjavio:

„Okupili smo i večerali smo da ga proslavimo, srećan sam da je izašao. Posle toga, na ljudima je da slušaju i kažu svoje utiske. Snimili smo veoma prijatan spot za pesmu. Snimili smo ga u još u aprilu, imali smo određenih problema, ali smo to uspešno rešili.”.

Takođe postoji opcija da Melisa Asli Pamuk bude u spotu jedne od pesama njegovog novog albuma. Mustafa Mert Koc je rekao da bi veoma voleo da njegova devojka bude u jednom od spotova. Ovaj mladić je naveo i da će pesma koju je napisao za svoju voljenu dočekati fanove u zimskim mesecima i da jedva čeka da čuje njihove utiske.

View this post on Instagram

A post shared by MMK (@mustafamertkoc)

NOVO - Hande Ercel pobedila Demet Ozdemir u borbi za Najlepšu tursku glumicu 2022. godine!

By: TV Exposed