Pulski festival od 18. do 26. jula

Počele su prijave filmova za program 67. izdanja Pulskog festivala. Festival će se održati od 18. do 26. jula 2020. godine. Javni poziv je otvoren od danas do 1. juna u ponoć. Javni poziv se odnosi za takmičarske i netakmičarske kategorije za filmove proizvedene ove ili prošle godine. Prijave za takmičarski Hrvatski program otvorene su ...

Pulski festival od 18. do 26. jula

Počele su prijave filmova za program 67. izdanja Pulskog festivala.

Festival će se održati od 18. do 26. jula 2020. godine. Javni poziv je otvoren od danas do 1. juna u ponoć.

Javni poziv se odnosi za takmičarske i netakmičarske kategorije za filmove proizvedene ove ili prošle godine. Prijave za takmičarski Hrvatski program otvorene su za hrvatske igrane filmove i manjinske koprodukcije u trajanju od najmanje 70 minuta. Prijave za program Kratka Pula produžene su do 1. juna za hrvatske igrane filmove i serije u trajanju do 70 minuta, te dugometražne dokumentarne filmove.

"Usled novonastale situacije uzrokovane nizom mera protiv sprečavanja širenja virusa COVID 19, poziv se ove godine raspisuje u maju, a sama realizacija programa odvijaće se u skladu s preporučenim merama epidemioloških službi", saopštili su organizatori festivala.

Prijave i opširnije informacije dostupne su na zvaničnoj stranici festivala.

By: TV EXposed