Edip Tepeli se na zanimljiv način oprostio od serije Destan

ATV TV-ova serija Destan / Legenda u kojoj glume Ebru Sahin, Edip Tepeli i Selim Bayraktar, završila je sezonu svojom 27. epizodom emitovanom u utorak, 14. juna.

Edip Tepeli se na zanimljiv način oprostio od serije Destan

Foto Credits: Haberler

Destan je jedan od najefikasnijih projekata ove sezone. Svadba Akkiz i Batuge obeležila je finale sezone projekta Destan / Legenda koji nastavlja svoj put na ekranu u vrhu rejtinga i društvenih mreža.

Proizvodnja i dizajn projekta pripada Mehmetu Bozdagu, odnosno kompaniji Bozdag Film. Edip Tepeli, glavni glumac serije Destan u režiji Metina Gunaja, koji je u seriji dao život liku Batuge, takođe se oprostio od serije na svom Instagram nalogu.

Zanimljiv je bio i oproštaj glumca od serije. Deleći fotografiju sa jarcem, Edip Tepeli je napisao: „Gotovo je, jarac je gotov”. Prošlog maja smo bili ubeđeni da  Tepeli neće biti u drugoj sezoni.

Međutim, u kratkom saopštenju Bozdag filma objavljeno je da odlazak Tepelija, koji igra lik Batuge, nije istina. Uz ovu informaciju, fanovi Edipa Tepelija su odahnuli. Glasine na društvenim mrežama su takođe naglo prekinute.

Producentsku ekipu serije Legenda na leto čeka težak period. Iako je dobro debitovao u prvim epizodama, pad rejtinga u poslednjem periodu pomalo je nervirao sve.

Kako bi se serija Destan oporavila i bila mnogo efektnija u drugoj sezoni, ekipa Bozdag Filma će sa sezonskom pauzom započeti rad u novom periodu i planirano je da povratak ove turske serije bude veličanstven.

NOVO - Dobra atmosfera na setu turske serije Seversin

By: TV Exposed