Hoće li Lazar Ristovski i dalje glumiti?

Nakon uloge u seriji “Drim tim” Ristovski je izjavio da nije siguran da li će ponovo glumiti navodeći: “Sledeća uloga bi morala da mi bude veliki izazov”. Snimanje serije “Drim Tim” u produkciji Telekom Srbije i Zillion films, koju je režirao Dejan Zečević je završeno. Nosilac glavne uloge je Lazar Ristovski, koji je uzjavio da ...

Hoće li Lazar Ristovski i dalje glumiti?

Nakon uloge u seriji "Drim tim" Ristovski je izjavio da nije siguran da li će ponovo glumiti navodeći: "Sledeća uloga bi morala da mi bude veliki izazov".

Snimanje serije “Drim Tim” u produkciji Telekom Srbije i Zillion films, koju je režirao Dejan Zečević je završeno. Nosilac glavne uloge je Lazar Ristovski, koji je uzjavio da nije siguran da li će nakon ovog projekta ponovo biti ispred kamera.

Serija je donekle rađena po istinitoj priči, na osnovu biografije zvezdarskog Maradone, koji je poznat kao Inge. Jedina razlika je što je on imao manje dece u realnosti. Pisac Miloš Radović je za potrebe scenarija odredio da glavni junak ima 11 sinova, kako bi na taj način formirao fudbalski tim, a tu I počinje zaplet humorističke serije.

Čitava radnja serije je locirana u Zvezdarskoj šumi, gde je bio smešten čitav set i scenografija: mali teren, kućica gde svi žive zajedno, oronula kafana sa baštom, i fudbalski klub koji se uglavnom izdržava od ove kafane.

Melodramska komična serije  je snimana 10 nedelja u 12 epizoda na stadionu "Trudbenik" što je za naše uslove neverovatno obzirom na pandemijski situaciju kada su se sva  TV snimanja  obustavljala.

Likove ove neobične priče pored Lazara Ristovskog tumače i Jelisaveta Orašanin, Radovan Vujović, Voja Brajović, Danica Ristovski, Milutin Mima Karadžić, Marko Gvero, Svetozar Cvetković, Vanja Ejdus i mnogi drugi.

U poslednjem period lazar Ristovski je mnogo snimao. Paralelno 2018/2019 su izašli filmovi "Pijavice" italijanska melodrama "Čovek koji je kupio Mesec", drama "Između dana i noći", kao i hrvatska komedija "Koja je ovo država".

Nakon ovih filmova glumac je najavio definitivno povlačenje iz glume, sve dok nije naišla uloga u seriji o fudbalskom timu, jer je upravo njega čekala još pre 10-15 godina kada je projekat najavljivan.

Ristovski je izjavio: “Posle "Kralja Petra" sam stvarno mislio da neću više glumiti, jer me je taj projekat stvarno izmorio. Ogroman poduhvat. Bio sam i producent i glavni glumac, ali Miloš Radović je "Drim tim" pisao za mene, još toliko davno, i to nikako nije moglo da se odbije.  Teško da ću nešto od novih uloga prihvatiti u bliskoj budućnosti. Za sada je tako”.

By: TV Exposed

NOVO - Mirjana Bobić Mojsilović glumi u seriji “Azbuka našeg života”