Dobar start serije Omer, fanovi prezadovoljni!

Gledanost prve epizode serije Omer, koja se u ponedeljak uveče susrela sa publikom na ekranu Show TV, bila je iznad proseka.

Dobar start serije Omer, fanovi prezadovoljni!

Foto Credits: IMDB

Turska serija, koja je adaptirana po izraelskoj seriji Shitsel i impresionirala brojnu publiku na Netflixu, dobila je veoma dobre kritike. TV serija Omer, u kojoj Selahattin Pasali igra jednu od najvažnijih uloga u njegovoj karijeri je produkcija u kojoj se Merve Dizdar vraća na ekran, a uz njih iskusna imena kao što su Baris Falay i Gokce Bahadir preuzimaju glavne uloge.

Prva epizoda serije dobila je natprosečne ocene u svim grupama publike, zbog čega je zablistala kao veliki tračak nade u teškoj trci za rejting u ponedeljak uveče. Sada je veliko očekivanje da će serija drugom epizodom, koja će biti emitovana u ponedeljak, 16. januara, napraviti pravi veliki bum i dodatni iskorak napred.

Budućnost TV serije Omer, koja priča priču o mladom Omeru, koga je otac, koji je imam džamije, vaspitao sa verskim vrednostima, koji se zaljubljuje u stariju ženu po imenu Gamze, koja je udovica i ima dete, izgleda veoma svetlo. Izrazivši da im se Omer dopada kao kvalitetna i zanimljiva produkcija, obožavaoci serije su zadovoljni što postoji još jedna produkcija koja se može gledati na ekranu.

 Činjenica da su veoma važni detalji na tački svesti počeli da se susreću sa publikom, omogućila je da se serija Omer uvrsti među produkcije koje se mogu sa interesovanjem pratiti.

NOVO - Novi glumac u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

By: TV Exposed