Poznato kada počinje nova turska serija Dokuz Oguz / Deveti sin

Potvrđen je datum premijere još jedne nove turske televizijske serije. Reč je o vojnoj seriji pod nazivom Dokuz Oguz / Deveti sin.

Poznato kada počinje nova turska serija Dokuz Oguz / Deveti sin

Foto Credits: Internet Haber

Serija Dokuz Oguz se priprema već duži vremenski period. S obzirom na specifičnu tematiku i radnju ovog projekta, glumci su morali da prodju odgovorajuću obuku. Reč je o vojnoj seriji koja će kod nas nositi naziv Deveti sin. Ovaj projekat za cilj ima da postigne uspeh vojne serije Savasci / Ratnik, koja je svojevremeno bila veoma popularan projekat. Da li će u tome uspeti saznaćemo već u drugoj polovini januara. Potvrđen je datum premijere ovog projekta.

Prva epizoda serije Dokuz Oguz / Deveti sin će biti emitovana u subotu, 21. januara. Dakle za nešto više od dve nedelje upoznaćemo se sa avanturama turskih vojnika koje će biti prikazane u priči ovog projekta, a serija će biti emitovana na kanalu Fox TV.

Glavne uloge u ovoj novoj turskoj seriji će tumačiti Yasemin Kay Allen i Kubilay Aka. Pored njih značajne uloge u seriji će imati Sahra Sas, Hakan Boyav, Rami Narin, Deniz Isin. Tu su još i Taylan Meydan, Volkan Keskin, Kayhan Acikgoz, Daghan Kulegec, Mehmet Cevik, Tuncer Salman i Serhan Onat. Za produkciju ove nove serije je zadužena kompanija Gold Film.

NOVO - Melis Sezen i Murat Unalmis glavni glumci nove serije Gulcemal

By: TV Exposed