Melis Sezen i Murat Unalmis glavni glumci nove serije Gulcemal

Turska glumica Melis Sezen prolazi kroz veoma važan proces na svom putu karijere. Glumica, koja je po mnogima zablistala likom Derin u TV seriji Sadakatsiz / Neveran, uspeh je krunisala nagradama koje je dobila.

Melis Sezen i Murat Unalmis glavni glumci nove serije Gulcemal

Foto Credits: Internet Haber

Popularna glumica, koju na setovima viđamo od 2016. godine, ima veliku bazu obožavalaca. S obzirom da je Melis Sezen učestvovala u uticajnim TV serijama, imala je značajna iskustva u karijeri i mnogo je uvećala svoje iskustvo.

Čini se da će 2023. biti važan period za Melis Sezen da pokaže profesionalniji i impresivniji učinak u svojoj profesiji. Novi partner Melis, koja se u štampi odrazila zbog njenog učešća u TV seriji Gulcemal, koja je pripremljena za Fox TV, takođe je ime koje je privuklo veliku pažnju.

O tome da će se Murat Unalmis i Melis Sezen, koji su 3 sezone veoma uspešno igrali u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, sresti u TV seriji Gulcemal, počelo mnogo da se priča na društvenim medijima.

Naročito Murat Unalmis ima glumačku predstavu koja podiže imena sa kojima igra, a čini se da je njegov novi partner važna prilika za iskustvo za Melis Sezen. Melis, koja je takođe učestvovala u dugo očekivanoj digitalnoj seriji Disney Plus-a, Numen nakon svoje serije Sadakatsiz, željno čeka da snimanje počne i da se vrati na televizijski ekran nakon 6-mesečne pauze.

Dramska serija Gulcemal, čiji scenario piše Eda Tezcan, deluje kao prirodno i normalno rešenje kada pogledamo produkcije u kojima je Melis Sezen glumila do sada. To je zato što glumica najviše voli da učestvuje u dramskim projektima.

NOVO - Kritike za lik Ozge Gurel u seriji Sipahi / Spahije

By: TV Exposed