Sila Turkoglu – Serija Emanet mi je promenila život!

Sıla Turkoglu, koja igra lik Seher u TV seriji Emanet, privlači pažnju svojim nastupom i uspela je da postane jedna od mladih glumica o kojima se najviše priča na društvenim mrežama. Glumica, čiju prirodnu lepotu i talenat cene njeni fanovi, dobila je široku podršku na društvenim mrežama i više puta je bila među prvih 10 glumaca o kojima se najviše priča, odnosno piše.

Sila Turkoglu – Serija Emanet mi je promenila život!

Foto Credits: IMDB

Glumica se odlično slaže sa svojim partnerom na sceni serije Emanet. Na Youtube-u su i Halil Ibrahim Ceyhan i Sila Turkoglu odgovarali na pitanja svojih fanova. Halil je odao počast svojoj partnerki izgovaranjem veoma lepih reči o njoj. Slično, Sila je takođe govorila pohvalno o svom partneru.

Halil Ibrahim Ceyhan je rekao: „Veoma se zabavljamo sa Silom. Ona je veoma prijatna osoba iza seta” i izrazio zadovoljstvo što u ovom projektu saradjuje sa mladom koleginicom. Sila Turkoglu je, odgovarajući na pitanja fanova, između ostalog rekla: „Mislim da smo postigli dobru harmoniju kao partneri. On je neko sa kim uživam da radim. On je pametan, uspešan i zna kako da se nosi sa ljudima.”

Objašnjavajući da bi volela da glumi u filmu sa Halilom, glumica je dodala: „Volela bih da postoji takva ponuda“.

Izrazivši da joj je učešće u seriji donelo međunarodni uspeh koji nije mogla da predvidi, glumica je navela da se veoma dobra međunarodna prodaja TV serije Emanet pozitivno odrazila na nju i da joj je u značajnoj meri promenila život.

NOVO - Turska serije Destan – Raste popularnost na društvenim mrežama a rejting zbunjuje!

By: Milt-TV Exposed