Turska serija Ego je na pravom putu!

Prve četiri epizode ​​su iza nas u novoj seriji Fox TV-a, pod nazivom kao Ego. Melisa Asli Pamuk i Alperen Duymaz glume u seriji, koja se emituje nedeljom uveče.

Turska serija Ego je na pravom putu!

Foto Credits: DiziCentral

Ima zanimljivih dešavanja u priči ove turske serije. Sa onim što se dogodilo između Sibel i Erhana, s jedne strane, i Elifinim gubitkom sebe i mogućnošću da je trudna koja se ogleda u trejleru, vidi se da su događaji pod nazivom 'ne, ovo se više neće desiti' počeli da se dešavaju jedan po jedan u nizu.

Da li je Elif trudna ili je test trudnoće od Sibel? Ljubitelji serije se pitaju šta će biti sledeće. Publiku je iznenadilo i pojavljivanje Ahmeta Kajaksena na ekranu sa pank muškim likom u liku Tuncaya, koji se u seriji zbližio sa Elif. Poznati glumac je na ekranu u sasvim drugačijoj ulozi od svojih prethodnih uloga.

Sutra nova epizoda

U seriji Ego, čini se da će u narednim epizodama biti pokolebanja u vezi između Erhana i Sibel. Ako se u 5. novoj epizodi serije, koja će biti emitovana u nedelju uveče, uzme u obzir mogućnost ponovnog okupljanja Erhana i Elif, publika će dobro znati da Sibel neće dozvoliti ovakvu situaciju.

Činjenica je da znamo koliko priče o vezama utiču na publiku, a serija Ego takođe želi da ima koristi od ovog snažnog povratka publike. Pokušavajući da bude jedna od alternativnih produkcija nedeljnih večeri, Ego je počeo da formira brojnu publiku.

Za sada se čini da je serija na pravom putu. Ostaje da sve to isprati i rejtinga.

View this post on Instagram

A post shared by EGO (@egodizi_)

NOVO - Serenay Sarikaya u centru pažnje zbog crvene haljine u seriji Aile!

By: TV Exposed