Yusuf Cim nakon serije Hayaller ve Hayatlar u novoj!

Yusuf Cim, jedan od istaknutih turskih glumaca prošlog perioda, nastavlja da prenosi dobre vesti svojim fanovima sa novim projektima jedan za drugim. Glumac, koji je rođen u Istanbulu 1991. godine, postao je poznat po TV seriji Cilek Kokusu.

Yusuf Cim nakon serije Hayaller ve Hayatlar u novoj!

Foto Credits: Dizilah

Glumac Yusuf Cim, koji je igrao lik Buraka u ovoj TV seriji objavljenoj 2015. godine, u narednom periodu dobijao je ponude za nove uloge jednu za drugom.

Yusuf, koji je stekao veliko iskustvo u TV serijama kao što su Icimdeki Firtina, Seven Ne Yapmaz, Servet, Iyi Gunde Kotu Gunde i Akrep, u poslednjem periodu uklopio je 3 projekta. Cim, koji je učestvovao u igranom filmu Hababam Sinifi Yaz Oyunlari i završio snimanje veoma ambiciozne TV serije Mevlana, čiji se susret sa publikom očekuje u januaru 2023. godine, takođe je bio u ekipi digitalne serije Hayaller ve Hayatlar.

Iako se priča da je serija Hayaller ve Hayatlar, koja je trajala 26 epizoda i izazvala veliku pažnju, dogurala do svoje finalne epizode, postoje informacije da i dalje postoji mogućnost druge sezone. Po svemu sudeći u nju bi mogla da uđe sa nešto promenjenim glumačkim kadrom.

Yusuf Cim, koji je uključen u glumačku ekipu serije Hakime Hanim, koja se očekuje da se susretne sa publikom na ATV TV ekranima u septembru, glumiće sa veoma ambicioznim imenima.

Pored toga što je na istom setu sa dva važna majstora kao što su Vahide Percin i Cem Davran, Yusuf će se još jednom u ovom projektu sastati sa Kaanom Yildirimom, sa kojim je glumio u TV seriji Mevlana, koja je snimljena i biće emitovana na zimu.

 NOVO - Evo kada se završavaju sezone serija Mahkum i Kasaba Doktoru

By: TV Exposed