Evo kada se završavaju sezone serija Mahkum i Kasaba Doktoru

Polako se bližimo finalima sezona turskih televizijskih serija. Stigle su vesti o završetku aktuelnih sezona serija Mahkum i Kasaba Doktoru.

Evo kada se završavaju sezone serija Mahkum i Kasaba Doktoru

Foto Credits: DiziCentral

Potvrđene su nove informacije o finalima turskih TV serija. Serija Mahkum / Zatvorenik će imati finale sezone u epizodi 24. To znači da ćemo poslednju epizodu prve sezone ove serije Mahkum gledati 2. juna. Nakon toga uslediće pauza tokom letnjih meseci.

Podsećamo, serija Zatvorenik se emituje na turskom kanalu Fox TV.

Stigla je vest i o finalu prve sezone serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor. Ovaj projekat će imati finale aktuelne sezone u 11. epizodi. Poslednja epizoda prve sezone ove sve popularnije turske serije biće emitovana 17. juna.

Nakon toga će uslediti pauza, a uskoro ćemo i znati kada se serija vraća na televizijske ekrane. Ova TV serija se emituje na turskom nacionalnom kanalu TRT 1.

Ono što svakako raduje fanove ova dva projekta je činjenica da su u pitanju finala sezona i što će se njihove omiljene serije nastaviti i u novoj sezoni. Svi se nadaju da će i u njima zadržati dobar rejting ali i zanimljivu radnju koja je osvojila srca gledalaca.

NOVO - Turske serije na IMDB – rejting na dan 16.05.

By: TV Exposed