Koji superstar će biti glavni glumac u seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi?!

Već treću godinu zaredom kompanija OGM Pictures priprema seriju zasnovano na knjizi Gulseren Budayicioglu pod nazivom Kral Kaybederse. Stigle su i neke nove informacije o ovom projektu.

Koji superstar će biti glavni glumac u seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi?!

Foto Credits: Internet Haber

Serija Kral Kaybederse ili u prevodu Ako kralj izgubi bi trebala da bude emitovana u sezoni jesen-zima 2002/2023. Očekuje se da će serija biti emitovana na televiziji baš kao i druge uspešne serije koje su zasnovane na knjigama Budayicioglu. Dugo vremena kao glavni kandidat za glavnu ulogu u projektu se pominjao Kivanc Tatlitug. Ipak, došlo je do nekih preokreta, pa je to sada sve pod znakom pitanja.

Kivanc je potpisao ugovor sa jednom medjunarodnom digitalnom platformom za sad u njihovoj novoj seriji. Samim tim šanse da on glumi u seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi su svedene na minimum. To je ostavilo otvoreno pitanje ko će biti glavni glumac u seriji koja se priprema već godinama.

Ko će biti „kralj“ je nešto za šta će kompanija OGM Pictures morati da pronađe adekvatno rešenje. Ono što je sigurno da nakon tolikog truda oko pripreme serije to može biti samo neko od superstarova turske glume.

Kao potencijalna imena pominju se Cagatay Ulusoy, Engin Akyurek i Kenan Imirzalioglu. Da li će neko od njih biti glavni glumac serije ili neko drugi saznaćemo u mesecima koji slede.

NOVO - Pelin Akil i Anil Altan pomogli ljudima u nevolji!

 By: Milt-TV Exposed