Pelin Akil i Anil Altan pomogli ljudima u nevolji!

Neki od turskih glumaca poznati su i po svojoj humanosti. Jedni od njih su svakako Pelin Akil i Anil Altan. U prilog tome govori i njihov novi postupak.

Pelin Akil i Anil Altan pomogli ljudima u nevolji!

Foto Credits: Internet Haber

Pelin Akil i Anil Altan su još jednom pokazali svoju humanu stranu. Njih dvoje su pomogli porodici u nevolji, koja je u zaista teškoj materijalnoj situaciji.

Oni su članovima te porodice obezbedili hranu i garderobu za period od narednih šest meseci a kupili su im i vrata, tepih čak i televizor, sve sa ciljem da im olakšaju tešku situaciju u kojoj su se našli. Zaista human gest, vredan svake pohvale.

Pelin Akil možemo gledati kao Izabel u seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana. U pitanju je njen dvadeset i prvi projekat u glumačkoj karijeri. Pre toga je glumila u projektima Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, Cember, Seksenler, Asktan Kacilmaz i drugim.

Anil Altan je do sada radio na devet projekata. Poznat je kao Ayaz iz serije Ask Mantik Intikam. Pre toga je radio na TV seriji Cember, zajedno sa Pelin, potom projektima Yarim Kalan, Karayel, Gunesin Kizlari, Kaderimin Yazildigi Gun i drugim. Karijeru je otpočeo ulogom Umuta u TV seriji Arka siradakiler 2012. godine.

Pored toga što su odlični glumci pokazali su da su zaista sjajni ljudi.

NOVO - Ozgu Kaya – proslava na setu nove serije

 By: Milt-TV Exposed