Erdal Besikcioglu - nova serija, isti problemi?!

Milioni ljudi se sećaju turskog glumca Erdala Besikcioglua iz TV serije Behzat C. Bez obzira na to u kom projektu glumac učestvuje, uvek se svi osvrnu na njegov uticajni nastup u toj seriji.

Erdal Besikcioglu - nova serija, isti problemi?!

Foto Credits: Internet Haber

Ovaj turski glumac je u prošloj sezone radio na Star TV-u u seriji Kagıt Ev / Kuća od papira. Erdal Besikcioglu, koji je u ovoj seriji delio glavnu ulogu sa Nur Fettahoglu, nažalost nije imao sreće u produkciji ove drame, koja nije privukla dovoljno pažnje publike. Iako je serija Kuća od papira privukla pažnju kao veoma efektna dramska priča, nije naišla na dovoljnu podršku publike i završila se u 8. epizodi zbog niskog rejtinga.

Samo godinu dana nakon ovog iskustva, Erdal Besikcioglu je ponovo na ekranima sa projektom punim veoma uticajnih imena u kojem igra glavnu ulogu. Serija Hakim / Sudija, čija je četvrta epizoda emitovana na ATV TV-u 25. aprila, nažalost i dalje je ispod očekivanja.

Adaptirana iz američke TV serije Your Honor, serija Hakim je bila projekat za koji se očekivalo da će obeležiti 2022. godinu. Pored Erdala Besikcioglua, u ovoj priči su se okupila poznata glumačka imena kao što su Yurdaer Okur, Ugur Yucel, Ebru Ozkan i Hasibe Eren. Međutim, očekivano se nije ostvarilo.

Pred kraj ove sezone, kao i prethodne, Erdalova nova serija jednostavno ne dobija dovoljno pažnje publike. Bez obzira na to koliko je glumac uspešan, koliko je efikasna priča i glumačka postava, svedoci smo da je serija Hakim u sve dubljoj krizi.

Ostaje samo pitanje koliko dugo će to trpeti rukovodstvo kanala na kojem se serija emituje…

NOVO - Mert Ramazan Demir u dve nove serije

By: Milt-TV Exposed