Kerem Bursin bi trebao da učestvuje u mnogo jačim pričama?!

Televizijska serija koju su fanovi Kerema Bursina dugo čekali po svemu sudeći nije bila Ya Cok Seversen / Ako voliš previše.

Kerem Bursin bi trebao da učestvuje u mnogo jačim pričama?!

Foto Credits: Internet Haber

Ljubitelji glumca, koji su očekivali mnogo bolju i jaču priču, misle da je Kerem Bursin otišao sa ekrana mnogo ranije nego što bi oni to želeli.

TV serija Ya Cok Seversen, u kojoj je Hafsanur Sancaktutan svojim uspešnim nastupom napravila važne korake u karijeri, nije dala baš takav rezultat za Kerema Bursina.

Iako je emitovana u različitim zemljama sveta i postigla je veliki uspeh u interakciji na društvenim mrežama, serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše ne izgleda kao projekat koji će se pamtiti u budućnosti.

Obožavaoci Kerema Bursina bili su srećni što su posle dugo vremena ponovo videli glumca na ekranu.

Međutim, mnogi smatraju da je projekat nizak u odnosu na njegov sadašnji nivo i da je vreme da učestvuje u mnogo jačim pričama.

Pažljiviji u izboru

Za fanove Kerema Bursina, TV serija Ya Cok Seversen je jedna od običnih produkcija koja nije uticala na njegovu karijeru. Zato što su očekivanja od glumca veoma velika.

 Za glumca koji ima veoma veliku bazu fanova u mnogim zemljama sveta, koji može da utiče na društvene mreže za kratko vreme i mobiliše velike mase, projekti u kojima će učestvovati moraju privući publiku na više uz TV ekrane i privući veliku publiku.

 Mnogi obožavaoci TV serija veruju da bi Kerem Bursin trebalo da bude pažljiviji u svojim budućim izborima i da prihvati projekte u kojima može bolje da pokaže svoje talente različitim ulogama i pričama.

NOVO - Serija Aile / Porodica donosi nove zaplete - Devin se plaši Aslana?!

By: TV Exposed