U utorak počinje nova turska serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Uskoro nam stiže nova turska TV serija. Tačnije od utorka, 11. aprila, na Fox TV-u, možete sa uzbuđenjem pratiti novu TV seriju Tetikcinin Oglu / Sin strelca.

U utorak počinje nova turska serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Foto Credits: NTV

Naći ćemo priču u kojoj glume dva veoma iskusna imena turske kinematografije koja imaju svoju publiku, kao što su Timucin Esen i Sevket Coruh.

Genco Ozak, koji je privukao veliku pažnju svojim psihopatskim likovima u serijama Guvercin i Cukur, koji će privući pažnju svojim akcionim scenama i drugačijom postavkom priče, takođe je u glumačkom kadru ove turske serije i gledaćemo zanimljiv lik ovog mladog talenta.

Serija Tetikcinin Oglu / Sin Strelca će se sastati sa publikom u vreme kada sve popularnija TV serija Aile / Porodica koja se emituje na Show TV-u napada dvocifrene stope u AB i ABC1 grupama u gledanosti.

Premijera u utorak

Zbog slične publike, još nije poznato da li će snaga projekta Aile uticati na projekat Tetikcinin Oglu i obrnuto. Mnogi gledaoci su već započeli odbrojavanje za početak, odnosno prvu epizodu ove nove turske TV serije, koja će biti prikazana u utorak, 11. aprila.

Pratioci serije sa nestrpljenjem čekaju prvu epizodu projekta Tetikcinin Oglu / Sin strelca. Da li ćete pratiti ovu seriju, kako vam se čini glumački kadar iste? Pišite nam u komentarima.

Tu je i video najava serije koja preti da poremeti planove seriji Aile  ali i drugim serijama koje se emituju utorkom.

NOVO - Venčanica Nalan iz serije Camdaki Kiz izabrana za najlepšu u TV serijama

By: TV Exposed