Zeynep Guldogan napustila seriju Kalp Yarasi / Rana na srcu

Pristigle su nam i nove informacije sa seta turske serije Kalp Yarasi / Rana na srcu. Projekat je napustila jedna glumica.

Zeynep Guldogan napustila seriju Kalp Yarasi / Rana na srcu

Foto Credits: Dizilah

U nastavku serije Kalp Yarasi / Rana na srcu više nećemo gledati Zeynep Guldogan. Tačnije, nećemo gledati njen lik koji se u radnji ove turske serije zove Elif. Elif završava svoju priču u ovom projektu i ostaje da vidimo u kojoj epizodi ćemo se oprostiti od nje.

Serija Kalp Yarasi uspeva da se izbori za opstanak još od prošlog leta. Podsećamo, premijera projekta je bila 28. juna 2021. godine, a sve se radi u produkciji kompanije Surec Film.

Radnja ove turske serije je donela priču o dve porodice. Ferit (kog će u seriji glumiti Gokhan Alkan) i Nilgun (Merve Cagiran) su planirali venčanje sa blagoslovom svojih porodica. Međutim, kada se Ferit zbog spleta okolnosti vrati na farmu, pre nego što je to bilo planirao i pre nego što sus vi mislili, zatiče svoju nevestu u naručju Omera (Toprak Can Adiguzel). Veoma ljut zbog onoga što je video i šta se dogodilo, Ferit će se dogovirit sa Ayse (Yagumur Tanrisevsin) koju je nedavno upoznao. Pored njih u seriji glume i Inanc Konukcu, Kemal Burak Alper, Nail Krimizigul, Riza Akin i drugi.

Serija se emituje na kanalu ATV TV.

NOVO - Vahide Percin se vraća na TV ekrane!

 By: Milt-TV Exposed