Da li se Sema Ergenekon osvetila Mehmetu Yilmazu Aku kroz seriju Yargi?!

Postoji veoma uspešna priča u TV seriji Yargi / Presuda, koja se sastaje sa publikom nedeljom uveče na Kanalu D, a tu je i sjajan učinak Seme Ergenekon koja godinama radi na ovoj priči.

Da li se Sema Ergenekon osvetila Mehmetu Yilmazu Aku kroz seriju Yargi?!

Foto Credits: IMDB

Neophodno je pomenuti i uspeh serije Yargi, o kojoj se dugo priča, čiji je scenario sa velikim trudom nastao za 2 godine, a koja je nakon emitovanja privukla veliku pažnju i otišla pred kraj druge sezone.

Sema Ergenekon je uvek bila hvaljena i naišla na veliku podršku na društvenim mrežama. Postojala je i trka u izražavanju zahvalnosti za dinamiku koju su otkrili njeni kolege glumci, njeni prijatelji u timu i industrija TV serija. Naravno, na samom početku, scenaristkinja Sema Ergenekon bila je adresa velike većine ovih priznanja...

Međutim, postoji nova situacija koja se pojavila preko Mehmeta Yilmaza Aka, koji je do nedavno igrao lik Parsa u seriji Presuda, da Sema Ergenekon možda u ovom trenutku pravi neke greške. Nakon zemljotresa u Kahramanmarašu 6. februara, odlazak Mehmeta Yilmaza Aka iz serije, koji je to objasnio na društvenim mrežama, koji je imao psihičkih problema kao i mnogi drugi, najviše je poremetio planove Seme Ergenekon.

Odlazak Parsa iz radnje serije

Lik tužioca Parsa u seriji Yargi / Presuda je veoma posebna osoba i bio bi veoma uticajan u kasnijim fazama priče. Međutim, stvari su se promenile u seriji nakon što je Mehmet želeo da provede više vremena sa svojom porodicom i dogovorio se sa producentom podnošenjem lekarskog izveštaja. Počele su kritike protiv scenarija koji je napisala Sema Ergenekon o izlasku tužioca Parsa iz serije.

Konkretno, u 56. epizodi emitovanoj u nedelju, 12. marta, scena odsečene ruke, odnosno šake tužioca Parsa ocenjena je kao osveta scenaristkinje glumcu kroz priču. Zapravo, kada pogledate slike, slika kakva se ne viđa u turskoj industriji TV serija, koja šokira gledaoce i ne priliči dosadašnjem uspehu serije Yargi, otkrivena je kroz tako odsečenu ruku nakon velikog bola kao što je zemljotres. Sema Ergenekon je možda uradila tako nešto da učini priču zanimljivom, ali mnogi su to mislili kao način osvete Mehmetu Yilmazu Aku.

Šta vi mislite na tu temu? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Da li će projekat Adim Farah / Zovem se Farah postati miljenik fanova turskih serija?!

By: TV Exposed