Neslihan Atagul u novoj TV seriji Ljubav u danima okupacije

Poznata glumica Neslihan Atagul je već neko vreme bila na pauzi od serija.

Neslihan Atagul u novoj TV seriji Ljubav u danima okupacije

Foto Credits: DiziCentral

Neslihan Atagul, koja je poslednji put igrala glavnu ulogu u seriji Gecenin Ucunda, koju je koproducirala sa svojim suprugom Kadirom Doguluom, oduševila je svoje fanove likom Macide.

Rođena 1992. godine i ostvarila je dobar debi sa likom Deniz u seriji Yaprak Dokumu 2008. godine, Neslihan je za kratko vreme stekla milione fanova i postigla značajan uspeh.

Posebno se ističe serija Fatih Harbiye, gde je upoznala svog supruga Kadira Dogulua i delila glavnu ulogu, što je zabeleženo kao veliki preokret u karijeri glumice.

Činjenica da će glumica, koja ima i veliku bazu fanova u inostranstvu, biti u novoj seriji u novoj sezoni, bila je izvor sreće za njene fanove.

Na TV ekranima u septemru

Fanovi Neslihan Atagul, koji s nestrpljenjem čekaju početak nove sezone serija u septembru, uzbuđeno prate razvoj događaja vezanih za novu seriju pod nazivom Ljubav u danima okupacije.

Serija će biti na ekranima usred sezone serija 2024-2025, ali pripreme su već neko vreme u toku.

U novoj seriji pod nazivom Ljubav u danima okupacije, koju priprema važna kompanija poput Ay Yapim, gledaoci će se susresti sa pričom iz godina Turskog rata za nezavisnost.

Neslihan Atagul će ponovo osvojiti srca fanova serija sa svojom pričom smeštenom u godine Nacionalne borbe kada su Turci spasili svoju domovinu od neprijateljske okupacije.

Imena sa kojima će Atagul, koja će se pojaviti na ekranima kao ruska plesačica po imenu Vera, glumiti, takođe se s nestrpljenjem očekuju.

NOVO - Serija Adanali je zaista kvalitetan projekat!

By: TV Exposed