Vahide Percin se vraća na TV ekrane!

Sjajne vesti za sve fanove turske glumice Vahide Percin. Njihova omiljena glumaca se uskoro vraća na televizijske ekrane.

Vahide Percin se vraća na TV ekrane!

Foto Credits: DiziCentral

Vahide Percin se vraća novom serijom. Evo i šta je do sada poznato po ovom pitanju. Kompanija TIMS & B priprema novi projekat za novu sezonu.

Reč je o TV seriji u kojoj će Vahide Percin tumačiti glavnu ulogu. Scenario za ovaj projekat piše Ayfer Tunc. Režiser će biti Emre Aybek. U toku su pregovori sa televizijskim kanalima oko emitovanja ove turske serije. Kanal ATV TV je zainteresovan za seriju, a u toku je kasting, odnosno izbor ostatka glumačkog kadra. Radnja serije i ostali glumci će biti otkriveni veoma brzo.

Vahide Percin je iskusna turska glumica rođena 13. juna 1965. godine u Izmiru. U svojoj dosadašnjoj glumačkoj karijeri pojavila se u 18 projekata. Poslednja serija u kojoj je glumila je Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova. U ovom projektu je tumačila lik Hunkar Yaman. Pre nje, glumila je u TV serijama Anne, Goc Zamani, Sulejman Veličanstveni i drugim.

U istorijskoj seriji Sulejman Veličanstveni tumačila je lik Hurrem Sultan. Pre nje imala je zapažene uloge u serijama Adini Feriha Koydum, Annem i drugim projektima. Karijeru je otpočela 2004. godine ulogom Suzan Kozan u TV seriji Bir Istanbul Masali.

NOVO - Počelo snimanje filma Gidenler / Rastavljeni, glavne uloge Burak Deniz i Dilan Cicek Deniz

 By: Milt-TV Exposed