Da li su Akin Akinozu i serija Yaban Cicekleri zaslužili više?!

Turski glumac Akin Akinozu vratio se na ekran sa serijom pod nazivom Yaban Cicekleri | Divlje cveće na ATV-u, ali je projekat trajao samo 3 epizode.

Da li su Akin Akinozu i serija Yaban Cicekleri zaslužili više?!

Foto Credits: aHaber

Razlog kratkog trajanja serije objašnjava se niskom gledanošću.

Međutim, na društvenim mrežama ima mnogo fanova Akina Akinozua koji se protive ovoj situaciji i misle da ocene ne odražavaju istinu.

Mnogi fanovi, koji su bili srećni što su posle dužeg vremena ponovo videli Akina Akinozu na ekranu, bili su veoma ljuti što je TV serija Yaban Cicekleri nestala sa ekrana u 3 epizode ​​zbog niske gledanosti.

Podrška na društvenim mrežama

Vidimo da se posebno gledanost televizije dovodi u pitanje u objavama na društvenim mrežama.

Akin Akinozu je na drugom mestu među muškim glumcima o kojima se najviše govori na društvenim mrežama. Iako se serijal Yaban Cicekleri izdvojio kao produkcija sa najviše pitanja, pretraga i dobila je veliku interakciju na društvenim mrežama, ovo nema nikakvu vrednost u pogledu rejtinga.

Mnogo je gledalaca koji smatraju da sistem gledanja na televiziji nije tačna mera i insistiraju na tome da se Yaban Cicekleri | Divlje cveće suočio sa nezasluženim krajem.

Obožavaoci glumca pokušavaju da pokažu da su ova situacija i logika merenja rejtinga na televiziji nekompatibilni tako što dele objave na društvenim mrežama koje pokazuju da su i Akin Akinozu i TV serija Yaban Cicekleri veoma istaknuti.

NOVO - Zanimljive činjenice o Demet Evgar

By: TV Exposed