Gulsim Ali Ilhan dobro pamti seriju Dirilis Ertugrul

Gulsim Ali Ilhan je bila među poznatim imenima koja su posetila plato Bozdag Filma, gde su snimane istorijske TV serije poput Dirilis Ertugrul i Kurulus Osman.

Gulsim Ali Ilhan dobro pamti seriju Dirilis Ertugrul

Foto Credits: aHaber

Glumica, koja je igrala lik Aslihan u priči u istorijskoj seriji Dirilis Ertugrul između 2016. i 2018. godine, bila je uzbuđena što se vraća na set Bozdag Filma.

Gulsim Ali Ilhan, koja je bila gošća platforme otvorene za građane koji žele da vide mesta na kojima se snimala serija, a koja je došla zajedno sa svojim fanovima, rekla je da je više puta posetila plato i da je bila ponovo veoma uzbuđena.

Nakon što je privukla veliku pažnju projektom Dirilis Ertugrul, poznata glumica, koja je pred fanove izašla sa TV serijama Payitaht Abdulhamid, Gonul Dagi i Al Sancak, privlači pažnju kao jedno od imena koje su producenti najviše cenili.

Aslihan i Nadia

Gulsim Ali Ilhan, koja je podvukla da su projekti Dirilis Ertugrul i Al Sancak koje je napravila sa Bozdag Filmom za nju veoma važni, rekla je:

Zaista veoma važni projekti. Pre nego što sam se uključila u projekat Al Sancak, radila sam i Dirilis Ertugrul, to je moj omiljeni lik i moja omiljena TV serija. Nedavno sam uključena u Al Sancak, svaki projekat ima svoje mesto u mom srcu.

Dirilis Ertugrul je zaista priča o herojima koja je veoma popularna u svetu i zasnovana na stvarnosti. Isto tako, Kurulus Osman je isti, pogledam ga s vremena na vreme. Drago mi je što sam igrala, drago mi je što sam postao Aslihan i Nadia.”.

NOVO - Ozge Yagiz je oduševljena novom serijom

By: TV Exposed