Sinem Unsal otkrila još neke stvari o sebi

Duo Taner Olmez i Sinem Unsal dao je veoma uspešan nastup u seriji Mucize Doktor emitovanoj na ekranima Fox TV-a. Likovi Ali Vefe i Nazli takođe su bili među nezaboravnim likovima ove serije.

Sinem Unsal otkrila još neke stvari o sebi

Foto Credits: DiziCentral

Sinem Unsal je zahvaljujući ovoj seriji napravila veliki iskorak u karijeri. Glumica, koja je nakon Mucize Doktora postala jedna od omiljenih glumica producenata, pojavila se na TV ekranu Fox-a sa serijom Gizli Sakli. Sinem, koja je delila glavnu ulogu sa Halitom Ozgurom Sarijem, takođe je imala nesreću da se ova TV serija završi u osmoj epizodi zbog niske gledanosti.

Sinem Unsal, gošća Youtube programa za ćaskanje reditelja Cema Talua, odgovorila je na pitanja o najtraženijim temama o njoj na Google-u ili o najzanimljivijim temama na društvenim mrežama.

Poznata glumica, koja je nedavno privukla pažnju svojim šiškama na fotografiji, objavila je da joj je ova slika ostala još iz serije Mucize doktor. Šiške u kosi Nazlinog lika odlično su joj pristajale u ovoj seriji, koja je istaknuta kao serija o doktorima i koji se emituje u mnogim zemljama sveta.

Sinem Unsal je rekla:

„Takva frizura je ušla u moj život sa serijom Mucize Doktor. Nikada ranije u životu nisam imala šiške. Kosa mi je bila lepršava i kovrdžava. Tako sam uvek nosila.. Mislim da mi jako dobro stoji. Pretpostavljam da ću od sada koristiti šiške sa njenim varijacijama.”.

Potom je odgovorila i na jedno pitanje iz privatnog života. Unsal je izjavila da se nikada ranije nije udavala, te da nije dobila bračnu ponudu i da u ovoj fazi ne razmišlja o udaji.

View this post on Instagram

A post shared by Sinem Ünsal (@sinemunsal)

NOVO - Svet tajni u radnji Bir Kucuk Gun Isigi podseća na seriju Marasli?!

By: TV Exposed