Počelo snimanje filma Gidenler / Rastavljeni, glavne uloge Burak Deniz i Dilan Cicek Deniz

Radovi na novim projektima u Turskoj ne prestaju. Najnoviji projekat nosi naziv Gidenler ili u prevodu Rastavljeni.

Počelo snimanje filma Gidenler / Rastavljeni, glavne uloge Burak Deniz i Dilan Cicek Deniz

Foto Credits: Dizilah

Digitalna platforma Netflix će u toku ove godine emitovati još jedan novi turski film. Reč je o filmu Gidenler / Rastavljeni koji priprema kompanija OGM Pictures. Snimanje kadrova na ovom projektu je već započelo, a o samom filmu se već zna par stvari. Radnja ovog novog turskog filma će doneti priču o toksičnoj ljubavi. Detaljnijih objašnjenja nema, a s obzirom da je u pitanju Netflix, za detaljan opis radnje ćemo pričekati. U pitanju je onaj projekat zbog koje će Burak Deniz morati da postavi privremene tetovaže po svojim rukama.

Burak će tumačiti glavnu mušku ulogu u filmu, a njegova partnerka na sceni će biti Dilan Cicek Deniz. Režiser na ovom projektu je Ozan Aciktan. U međuvremenu stigle su i nove vesti o glumačkom kadru.

Pored Buraka i Dilan u projektu će glumiti Dolunay Soysert, Berrak Tuzunatac i Sukran Ovali. Pregovori su u toku i sa Ceydom Duvenci i Ersinom Aricijem i tu je dogovor već postignut i ostalo je još samo da se potpiše ugovor. Dakle, u ovom novom filmu gledaćemo veoma zanimljiv i dobar glumački kadar i priču o toksičnoj ljubavi.

Ostaje da vidimo na šta se tačno misli i kom žanru će pripadati ovaj novi film.

NOVO - Odlični rezultati turske serije Mahkum / Zatvorenik

 By: Milt-TV Exposed