Jumanji: The Next Level (2019) – Novi Filmovi

U Jumanji: Sledeći nivo, ekipa se vratila, ali igra se promenila. Kada se vrate da spase svog prijatelja, igrači će morati da budu hrabri u nepoznatim predelima, od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu. Film predstavlja mix fantazije, avanture i komedije. Predstavlja nastavak filma Jumanji: Dobrodošli u džunglu iz ...

Jumanji: The Next Level (2019) – Novi Filmovi

U Jumanji: Sledeći nivo, ekipa se vratila, ali igra se promenila. Kada se vrate da spase svog prijatelja, igrači će morati da budu hrabri u nepoznatim predelima, od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

Film predstavlja mix fantazije, avanture i komedije. Predstavlja nastavak filma Jumanji: Dobrodošli u džunglu iz 2017. godine. Režiser filma je Jake Kasdan, dok su scenario pisali takođe Jake Kasdan i Jeff Pinkner. Film je premijeru doživeo 13. decembra 2019. godine ( u SAD ). Budžet filma je iznosio $125,000,000, a do sada je ostvario zaradu od .neverovatnih $796,575,993.

U ulogama u ovom filmu se našlo veliki broj poznatih glumaca kao što su, Dwayne Johnson , Kevin Hart , Jack Black, Karen Gillan, Awkwafina , Nick Jonas i drugi. Film traje dva sata i tri minuta.

Radnja filma

Godinu dana nakon događaja iz prethodnog filma, prijatelji Spencer Gilpin, Anthoni "Fridge" Johnson, Martha Kapli i Bethani Valker završili su srednju školu i krenuli svojim zasebnim putevima. Bethani putuje širom sveta radeći u zajednici, Martha je postala popularna devojka na koledžu dok Fridge intenzivno radi na tome. Da bi proslavili praznike, organizuju druženje uz Naru-tu večeru u Brantfordu, Nju Hempšir. U međuvremenu, Spencer je naišao na tamnu mrlju u svom životu dok je pohađao fakultet u Nev Iorku. Nezadovoljan poslom u supermarketu, on je takođe stavio vezu s Martom na duge relacije. Kada se vrati kući, zatekne dedu po majci Eddija sa kim deli sobu dok se oporavlja od operacije kuka. Te noći, dok Spencer i Eddie razgovaraju o svojim problemima, Eddie govori svom unuku da je fakultet najbolji trenutak u nečijem životu. U želji da mu se život ikada poboljša, Spencer odlučuje da ponovo postavi osobu doktora Smoldera Bravestonea u okviru video igre Jumanji. Dobivši slomljene komade igre koje je potajno čuvao, popravlja je u jedva radno stanje i ponovo ga aktivira. Sledećeg jutra Spencerova trojica prijatelja zbunjeni su kad se ne pojavi za zakazano okupljanje i posete njegovu kuću u potrazi za njim. Tamo se sreću sa Eddiejem i njegovim otuđenim prijateljem Milom Valkerom, saznajući da su ta dvojica nekada bila Norini vlasnici i da su ispali nakon što je Milo izabrao da se povuče. Dok traži Spencera, troje čuje užasne udarce bubnjeva Jumanjija i otkriva igru koja se odvija u njegovom podrumu. Svi nevoljno odlučuju da ponovo uđu u igru kako bi ga spasili. Tu zaplet tek počinje...

Snimanje filma je počelo 21. januara 2019. godine i odvijalo se u Atlanti, Novom Meksiku, Kaljariju, planinskom letovalištu Tvrđava, Imperijalnim dinama i na Havajima, pre nego što se završilo 11. maja 2019. godine.

By: TV Exposed