Turski film Sen Inandir | Daj da poverujem – radnja i uloge

Sen Inandir | Daj da poverujem je turska romantična komedija iz 2023. u režiji Evrena Karabiyika Gunaydina i Murata Saracoglua sa Aycom Aysin Turan i Ekinom Kocem u glavnim ulogama.

Turski film Sen Inandir | Daj da poverujem – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Priča filma Sen Inandir | Daj da poverujem se zasniva na planu dve bake koje se u sve mešaju, prevaravaju svoje odrasle unuke na slatki susret koji ponovo rasplamsava ljubav iz detinjstva i stare ljutnje.

Podeljeni utisci

Kritičar iz Collider-a je napisao da je „film Sen Inandir | Daj da poverujem stvorio svet u kome gledalac može da se izgubi. Romantični događaji u snenom ritmu koji se razvijaju između prelepih glumaca su podržani zadivljujućim vizuelnim pozadinama svetlucavog mora, suncem prošaranih čudnih gradova, i drevne stenovite obale.“.

Kritičar iz Common Sense Media ocenio je film sa dve od pet zvezdica i napisao da je „ Sen Inandir nespretni, formulisani romkom u kojem dvoje samozaokupljenih mladih ljudi guraju jedno ka drugom njihove bake koje se mešaju.“.

Kritičar iz LeisureByte-a je napisao da je ovaj turski film „kao svaki prosečni rom-com, pa ako bi neko želeo da vidi ovaj film, mogao bi da pogleda briljantnu lokaciju i zapanjujuće glumce koji su svi izgledali blagosloveni suncem tokom filma.”.

Kritičar iz OTTplay-a ocenio je film sa 2+1⁄2 od 5 zvezdica i napisao da je „ Sen Inandir dobar jednokratni sat, i to je to. Istakao je i živopisni primorski turski grad“.

Uloge

Uloge u filmu Sen Inandir | Daj da poverujem Ayca Aysin Turan kao Sahra, Ekin Koc kao Deniz, Cagla Irmak kao Ahu, Cagri Citanak kao Ulas, Kemal Okan Ozkan kao Kerem, Bulent Gultekin kao Mert, Yildiz Kultur kao Aysel, Zerrin Sumer kao Semiha i drugi.

NOVO - Da li je Ya Cok Seversen / Ako voliš previše bila dobar posao za Kerema Bursina i Hafsanur Sancaktutan?!

By: TV Exposed