Otkriven datum premijere projekta Ask Sezonu / Sezona ljubavi

Objavljen je datum premijere novog turskog filma Ask Sezonu / Sezona ljubavi, koji producira kompanija Sugarworks i režirao Murat Šeker, a napisali su Ali Tanriverdi i Murat Seker.

Otkriven datum premijere projekta Ask Sezonu / Sezona ljubavi

Foto Credits: Internet Haber

Cela glumačka ekipa okupila se pre neki dan za film Ask Sezonu / Sezona ljubavi, koji se sprema da zauzme svoje mesto u bioskopima 09. februara 2024. godine.

U glavnim ulogama ovog novog turskog filma su Dilan Cicek Deniz, Cem Yigit Uzumoglu, Firat Tanis i Duygu Sarisik, a glumačka ekipa filma uključuje uspešna kvalitetna glumačka imena kao što su Hakan Bilgin, Ertugrul Postoglu, Lila Gurmen, Mert Asutay i drugi.

Održane probe

Tim se sastao na probi nekoliko dana pre početka snimanja u Istanbulu i Bozdžadi, i po prvi put doživeo atmosferu filma a na ovom okupljanju nastale su i prijatne slike.

Sa svojom pričom da svi gledaoci filmova mogu pronaći nešto za sebe, Ask Sezonu / Sezona ljubavi je kandidat za najambiciozniji romantični film sezone.

Ask Sezonu, koji će pokazati kako se strastvena ljubav mladosti oblikuje kako vreme odmiče, doneće odluke i otkriti protivrečnosti ljubavi i sreće, biće u bioskopima 09. februara 2024.

Kakva su vaša očekivanja od ovog filma? Da li ćete pogledati ovo ostvarenje? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Alev i njena stara ljubav donose uzbuđenje u novoj sezoni!

By: TV Exposed