Turski film Yolun Acik Olsun postaje sve zapaženiji

Dovodeći Engina Akyureka, koji ima ogromnu bazu obožavalaca ne samo u Turskoj već i u svetu, svojim obožavaocima nakon duže pauze, film Yolun Acik Olsun juri ka vrhu na Netflixu. Film, koji je izašao pre samo dva dana, već je ušao u top 10 u mnogim zemljama.

Turski film Yolun Acik Olsun postaje sve zapaženiji

Foto Credits: IMDB

Glavne uloge Engina Akyureka i Tolge Saritasa, obeležili su film Yolun Acik Olsun koji se sastao sa publikom na Netflixu 23. maja. Obožavaoci Engina Akyureka, sa nestrpljenjem su očekivali film čije je snimanje završeno prošlog leta.

Film Yolun Acik Olsun postigao je ogroman uspeh čim je objavljen. Film je za samo dva dana ušao na listu 10 najgledanijih filmova u Turskoj, kao i u Nemačkoj, Rumuniji, Argentini, Čileu, Dominikanskoj Republici, Urugvaju, Saudijskoj Arabiji, Libanu, Jordanu, Omanu i Hondurasu.

Dok je Mehmet Ada Oztekin sedeo u rediteljskoj fotelji ovog filma, scenario je pisao Hakan Evrensel, a produkciju projekta su preuzeli Lanistar Media i Same Film.

Čim je film izašao, uspeo je da se nađe na dnevnom redu na Tviteru. Skoro svi komentari o filmu na društvenim mrežama bili su pozitivni. U komentarima su oni koji nisu imali velika očekivanja od filma izrazili koliko su impresionirani pričom.

Radnja filma Yolun Acik Olsun je sledeća: Bivši vojni kapetan Salih kreće u Dalijan sa zastavnikom Kerimom. Njegova jedina želja je da ponovo spoji Kerima sa svojom velikom ljubavlju Elif. Međutim, ovo putovanje navodi Saliha da se pomiri sa prošlošću.

NOVO - Caglar Ertugrul ponovo privlači pažnju (FOTO)

By: TV Exposed