Danas je premijera novog turskog projekta UFO

Danas nas očekuje premijera još jednog novog projekta. U pitanju je novi turski film pod nazivom UFO.

Danas je premijera novog turskog projekta UFO

Foto Credits: Promo / Netflix

Kompanija BKM završila je sve post-produkcione radove na novom filmu UFO. Reč je o projektu koji će biti dostupan od danas, srede 23. novembra na Netflix digitanoj platformi. Režiser na projektu je bio Onur Bilgetay a scenario je pisala Meryem Gultabak.

Glavne uloge u ovom filmu tumače Ipek Filiz Yazici i Mert Ramazan Demir. Pored njih uloge u ovom novom turskom projektu imaju Ferit Aktug, Nilsu Yilmaz, Elif Cakman, Eda Akalin, Mekin Sezer i drugi.

U pitanju je još jedna ljubavna priča. Priča u filmu UFO prati Deniz ( koju glumi Ipek Filiz Yazici) koja je mlada muzičarka koja sanja o tome da postane uspešna i poznata i Esesa koji je vozač motocikla i za život zaradjuje vozeći trke u prigradskom naselju u Adani. Izmedju njih dvoje doći će do simpatija i Deniz će se vrlo brzo zaljubiti u Esea. To ipak neće proći tako glatko, ova nova ljubav će staviti na test njen odnos sa porodicom.

Film traje sat vremena i četrdeset i devet minuta.

Pored premijere ovog projekta, danas nas očekuje i premijera nove TV serije u kojoj će jednu od uloga tumačiti glavna glumica filma UFO, Ipek Filiz Yazici. Reč je o seriji Son Nefesime Kadar | Do poslednjeg daha koja će biti emitovana na kanalu Fox TV.

NOVO - Problemi u seriji Destan | Legenda

By: Milt-TV Exposed