Problemi u seriji Destan | Legenda

Turska istorijska serija Destan | Legenda beleži dobre rezultate gledanosti. Ipak i na tom setu je došlo je do odredjenih poteškoća čak i problema.

Problemi u seriji Destan | Legenda

Foto Credits: IMDB

Serija Destan | Legenda polako osvaja srca sve većeg broja gledalaca. Priča o Akiz i Batugi je zaista kvalitetna, a kada se za istorijsku seriju brine kompanija Bozdag Film, to govori samo za sebe. Ista produkciona kompanija na čelu sa Mehmetom Bozdagom potpisuje i hit serije kao što su Dirilis: Ertugrul i Kurulus Osman.

Nažalost, na setu njihove najnovije serije Destan došlo je do odredjenih problema i poteškoća pri snimanju. Zbog toga se i kompanija Bozdag Film oglasila saopštenjem. Prema informacijama iz tog glumci serije Legenda, Edip Tepeli, Esra Kilic, Bilgi Aydogmus i Ecem Sena Bayir su bili zaraženi koronavirusom.

Iz tog razloga nisu mogli da prisustvuju snimanju nove epizode serije Destan | Legenda koja je snimljena prošle nedelje.

View this post on Instagram

A post shared by Bozdağ Film (@bozdagfilm)

Na kraju i dobre vesti. Glumci se osećaju dobro, testovi na koronavirus su im negativni i oni će se pridružiti snimanju epizode 12.

S obzirom da su neke scene unapred snimljene, ne bi bilo iznenadjenje da i u novoj epizodi vidimo nekog od navedenih glumaca, ali to sigurno neće biti u onoj meri kako je predvidjeno i očekivano.

NOVO - Demet Ozdemir ljuta - Nisam radila plastične operacije!

By: Milt-TV Exposed