Kivanc Tatlitug i Beren Saat zajedno u istoj seriji?!

Turska serija Kral Kaydeberse | Ako kralj izgubi privlači dosta pažnje i pre početka snimanja. Stigle su i nove teorije vezane za ovu seriju.

Kivanc Tatlitug i Beren Saat zajedno u istoj seriji?!

Foto Credits: Temiz Magazin

Najnovija priča koja nije zvanično potvrđena se odnosi na glumački kadar. O toj temi je govorila i poznata turska novinarka Ranini. Kada su je upitali da li Beren Saat ima novi projekat, novinarka je dala zanimljiv odgovor. Ranini je rekla da se ona, kao i svi nada da će Beren glumiti u novoj seriji Kral Kaydeberse | Ako kralj izgubi. Podsećamo da Ranini nikada ne daje specifična imena glumaca u najavama serija, pa vrlo verovatno postoji jako dobar razlog za ovavku njenu izjavu.

S druge strane, veliki broj blogera tvrdi da će glavnu mušku ulogu u toj seriji tumačiti Kivanc Tatlitug. Ukoliko se ispune želje a i najave, na sceni nove turske serije bi mogli da zajedno gledamo Beren Saat i Kivanca Tatlituga. Za sada, zvaničnih informacija nema.

Ono što je sigurno je da njih dvoje za sada nemaju zvanično potvrđen novi posao. To daje nadu fanovima a i dobar osnov blogerima da tvrde da je njihova teorija tačna. Da li je i tako saznaćemo veoma brzo. Da li bi vi voleli da zajedno na sceni gledate Beren i Kivanca? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Ask Mantik Intikam | Ljubav, logika, osveta i dalje najgledanija turska serija petkom

 By: Milt-TV Exposed