Demet Ozdemir ljuta - Nisam radila plastične operacije!

Turska glumica Demet Ozdemir trenutno uživa u uspehu filma Ask Taktikleri | Ljubavna taktika. Uz to, glumica je zaprošena na Dan zaljubljenih od strane Oguzgana Koca.

Demet Ozdemir ljuta - Nisam radila plastične operacije!

Foto Credits: Wikipedia

Demet Ozdemir i Sukru Ozyildiz su tumačili glavne uloge u filmu Ask Taktikleri koji ostvaruje veoma dobre rezultate gledanosti na Netflixu. Film je u velikom broju zemalja pri samom vrhu po gledanosti na toj digitalnoj platformi.

Glumica je prošle nedelje doživela lepe trenutke i u privatnom životu. Demet je zaprošena od strane Oguzhana Koca kome je rekla “Da”. Venčanje ovog para biće održano tokom leta.

Trenutke lepog raspoloženja su joj narušili turski mediji. Glumica je zbog najnovijih natpisa bila veoma ljuta! Turski tabloidi su izneli tvrdnje da je Demet radila plastične operacije na svom licu. Objavljene su fotografije glumice kada je imala 16 godina i sa 30 i kako navode vidljive su značajne razlike. Ozdemir je to demantovala i rekla da čak nije radila ni botoks, kamoli nešto drugo.

To ipak nije zaustavilo pripadnike medija, koji sada vrše detaljnu analizu glumicinog lica, sve sa ciljem da otkriju da li je Demet imala neke intervencije ili ne.

Šta vi mislite, da li se Demet Ozdemir podvrgla nekoj hirurškoj intervenciji ili je njeno lice u potpunosti prirodno? Pišite nam u komentaru.

NOVO - Dobar start turske serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: Milt-TV Exposed