Može li serija Gizli Sakli da postane novi hit?! (VIDEO)

Pripreme za početak letnjih TV serija u Turskoj se polako privode kraju. Kako se približavamo kraju aktuelne sezone, od juna meseca počećemo da gledamo nove letnje serije na televizijskim ekranima.

Može li serija Gizli Sakli da postane novi hit?! (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Većina TV serija koje će se pojaviti na mnogim kanalima u Turskoj biće u žanru romantične komedije, kako i obično biva leti. Moguće je naići na drame ili TV serije sa različitim temama, ali najgledanije produkcije letnjih meseci su romantične komedije sa šarenijim i zabavnijim ljubavnim pričama.

Serija, koja se smatra favoritom Fox TV-a za letnju sezonu turskih televizijskih serija, takođe će biti serija Gizli Sakli. Međutim, ona prema najavama nije poput romantičnih komedija koje poznajemo! Recimo da posebno nadmašuje komični aspekt.

Sinem Unsal i Halit Ozgur Sari, koji igraju glavne uloge u ovom projektu, takođe privlače pažnju kao novi serijski par koji je već počeo da se pojavljuje na dnevnom redu društvenih mreža.

Po svemu sudeći, stiže nam zaista zabavna detektivska komedija. Dok se čeka ekranska harmonija dvoje glumaca, objavljena video promocija same serije dobila je i odlične ocene publike. Priča, koja počinje tako što se dva specijalna agenta prerušavaju u par kako bi otkrili mrežu zločina, otkriva i trenutke koji će nasmejati publiku.

Evo i pomenute video najave nove turske TV serije Gizli Sakli koja će biti jedna od glavnih konkurenata za najuspešniji projekat tokom leta. Da li će opravdati očekivanja saznaćemo već od narednog meseca. Tačan datum premijere ovog projekta se i dalje čeka.

NOVO - Pet odlazaka pred novu sezonu serije Baba / Otac

By: TV Exposed