Alperen Duymaz i Neslihan Atagul zajedno u seriji – realno je!

Od kada je objavljena vest da će Neslihan Atagul tumačiti glavnu ulogu u novoj seriji Star TV-a pod nazivom Gecenin Ucunda / Na kraju noći, vlada veliko interesovanje za ovaj projekat. Jedno od najvećih pitanja je ko će biti njen partner na sceni.

Alperen Duymaz i Neslihan Atagul zajedno u seriji – realno je!

Foto Credits: Dizilah

Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći je televizijski projekat za koji je zadužena kompanija TMC Film. Ceo projekat se radi u produkciji pomenute kompanije TMC Film, a u svemu će učestvovati i suprug glavne glumice Neslihan Atagul, Kadir Dogulu. Scenario je zasnovan na istoimenoj noveli Peride Celal, ali će radnja iz 60.-ih godina prošlog veka biti prebačena u moderno doba. Scenaristi na projektu su Basar Basaran i Emre Ozdur.

Pitanje koje sada mnoge najviše interesuje je to ko će uz Neslihan biti glavni glumac. Odnosno, ko će biti njen partner na sceni ove nove serije. Pre nekoliko dana pojavila se mogućnost da tu ulogu tumačiti Alperen Duymaz. Tada je sve najavljeno kao mogućnost, a u međuvremenu je postalo realno.

Glumac trenutno pregovara za glavnu mušku ulogu u ovoj seriji. Šanse za dogovor su sasvim realne, tako da ne bi bilo iznenađenje da već u narednim danima dobijemo i zvaničnu potvrdu.

Podsećamo, Alperen Duymaz trenutno tumači glavnu ulogu u seriji Erkek Severse / Kad muškarac voli. U pitanju je internet serija koja se polako privodi svom kraju. Emitovano je 20 od 26 epizoda, tako da će Duymaz uskoro biti slobodan i moći odmah da počne snimanje nove serije, ukoliko naravno do dogovora njega i produkcije dođe.

NOVO - Potvrđeno- Can Yaman u seriji El Turco!

By: Milt-TV Exposed