Potvrđeno- Can Yaman u seriji El Turco!

Dileme više nema. Turski glumac Can Yaman radiće na novoj seriji digitalne platforme Disney Plus.

Potvrđeno- Can Yaman u seriji El Turco!

Foto Credits: IMDB

Sve većem broju turskih superstarova koji su potpisali ugovor sa digitalnom platformom Disney Plus u toj zemlji pridružio se i Can Yaman. Ovaj atraktivni turski glumac će tumačiti glavnu ulogu o seriji koja će doneti priču o istorijskoj ličnosti El Turco. U pitanju je turski vojnik, koji je igrom sudbine dospeo u jedno italijansko selo i oslobodio ga od feudalnih lordova. El Turco je važna istorijska ličnost, a biće zanimljivo da vidimo kako će se Yaman snaći u istorijskoj seriji. Pripreme za ovaj projekat su već otpočele.

Scenario za ovu novu tursku internet seriju piše Kerem Deren. Na poziciji režisera je Uluc Bayraktar. Novo veliko pitanje, koja se javlja potvrdom ove informacije je to ko će biti partnerka Cana Yamana u novoj seriji. Žena ovog istorijskog lika je bila Italijanka, tako da će tu ulogu vrlo verovatno tumačiti strana glumica. Postoje ozbiljne najave da će taj lik glumiti neka od svetskih zvezda. Koliko u svemu tome ima istine – saznaćemo uskoro...

Ono što je sigurno je da će Can Yaman oživeti lik El Turca u novoj seriji koju priprema kompanija Ay Yapim za digitalnu platformu Disney Plus.

NOVO - Yagmur Tanrisevsin o odnosu sa Keremom Bursinom!

By: Milt-TV Exposed