Yagmur Tanrisevsin o odnosu sa Keremom Bursinom!

Yagmur Tanrisevsin i Kerem Bursin bili su pre nekoliko godina u ozbiljnoj ljubavnoj vezi. Tada se pričalo i pisalo i da je par bio na korak od braka, ali da su odlučili da nije vreme za to, već da treba da se posvete karijerama.

Yagmur Tanrisevsin o odnosu sa Keremom Bursinom!

Foto Credits: Mynet

Nakon toga Kerem Bursin je imao dve veze sa dve koleginice. Glumac je bio sa Serenay Sarikayom i Hande Ercel. Mediji su često “forsirali” njegovu vezu sa Hande, pa je u nekoliko navrata pisano da je i ovaj par na korak od braka. Ispostavilo se da nije baš tako. Kerem i Ercel su prekinuli svoju ljubavnu vezu, a čak se više ni ne prate na društvenim mrežama.

Situacija oko toga se još uvek nije ni smirila, kada su turski novinari povezali Bursina sa novom-starom ljubavi. Ili iskoristili onu narodnu “Stara ljubav zaborava nema”. U nekoliko članaka u turskim medijima osvanula je vest da su Kerem Bursin i Yagmur Tanrisevsin obnovili svoju romansu. Kao jedan od “dokaza” za to navodili su činjenicu da je Bursin navodno zapratio Tanrisevsin na Twitteru.

Na kraju, oglasila se i sama Yagmur koja je rešila sve dileme oko njihovog odnosa. Glumica, koja je primećena u Nisantasi području od strane novinara, iskoristila je priliku i rekla šta ima između nje i Kerema.

Nažalost po mnoge fanove koji su se nadali pomirenju ovog para – ljubavi nema. Između njih dvoje postoji lep prijateljski odnos i ništa više od toga, istakla je ova dama.

NOVO - Počelo snimanje turskog filma Ozel Ders / Privatni čas

By: Milt-TV Exposed