Evo kada počinje nova turska serija Elbet Bir Gun / Sigurno jednog dana

U toku novembra 2021. godine nas očekuje nekoliko premijera turskih serija. Jedna od njih je i serija pod nazivom Elbet Bir Gun, ili u prevodu Sigurno jednog dana.

Evo kada počinje nova turska serija Elbet Bir Gun / Sigurno jednog dana

Foto Credits: Promo

Otkriven je i datum premijere serije Elbet Bir Gun. Ova nova serija koja se radi u produkciji kompanije Most Yapim će početi u nedelju, 7. novembra. Serija će kao što je i najavljeno biti emitovana na kanalu Fox TV.

Uloge u ovom projektu će tumačiti Sinem Unsal, Sebnem Bozoklu, Burak Yamanturk, Ulyi Kahyaoglu. Pored njih u seriji će se pojaviti i Pelin Kandemir, Talha Karci, Omer Genc, Yaggmur Ozbasasmaci, Adrin Multay i drugi.

Snimanje serije Elbet Bir Gun / Sigurno jednog dana je počelo još 4. avgusta kada su snimani flešbekovi iz prošlosti na kojima je radila ekipa mlađih glumaca. Režiser na ovom projektu je Gul Oguz.

Očekuje se zanimljiva radnja serije koja će pratiti dve sestre Gizem i Nesime. Gizem će glumiti Sinem Unsal a Nesime Sebnem Bozoklu. One će se sresti nakon dugo dosta godina, a kasnije će im se usled tužnih okolnosti i događaja koji će se dogoditi u njihovom porodičnom domu, život promeniti za 360 stepeni.

Pored ovog projekta početkom novembra će početi i serija Uc Kurus / Tri novčića i druga sezona serije Uyanis Buyuk Selcuklu, koja nosi naziv Alparslan Buyuk Selcuklu.

NOVO - Serija Barbaroslar Akendizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana ostaje bez važnih glumica!

 By: Milt-TV Exposed