Počelo snimanje druge sezone serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo

Serija Zeytin Agaci /  Maslinovo drvo, koja je emitovala na Netflixu prvu sezonu 2022. godine, fascinirala je publiku svojom drugačijom pričom.

Počelo snimanje druge sezone serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Poznata i pod imenom Another Self izvan Turske, serija ima priču koja govori da mnoge situacije koje ljudi nose godinama i koje ne mogu da shvate, potiču iz onoga što se dogodilo u prošlosti.

Snimanje serije Zeytin Agaci, koju je napisao značajna scenaristkinja kao što je Nuran Evren Sit, takođe je obavljeno u Ajvaliku i otkrivene su lepote regiona. Tim se ponovo okupio za seriju.

U prvoj sezoni serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, učestvovali su veoma značajni glumci kao što su Tuba Buyukustun, Seda Bakan, Boncuk Yilmaz, Murat Boz, Serkan Altunorak, Fusun Demirel, Firat Tanis i Riza Kocaoglu.

Tuba Buyukustun se raduje snimanju

Tim se okupio za drugu sezonu i počelo je snimanje nove sezone ovog projekta.

Tuba Buyukustun, koja je bila uzbuđena zbog ponovnog okupljanja sa svojim prijateljima u seriji, takođe je podelila svoja osećanja sa svojim deljenjem na društvenim mrežama.

Poznata glumica je izjavila da su počeli da snimaju novu sezonu i bila je veoma uzbuđena. Nakon frizure, šminke i probe kostima, počelo je snimanje kadrova. Tuba je tim povodom izjavila:

„Dugo smo čekali da se ovo ponovo sretnemo sa Adom, da se ponovo sretnemo sa svima. Predugo mi je sve trajalo. Ponovo ću nešto pronaći, ponovo otkriti, ponovo nešto izgubiti, ponovo započeti ovo putovanje na drugačiji način... Radujem se tome.“.

NOVO - Serija Gulcemal će ostati upamćena kao dobra serija!

By: TV Exposed