Pet odlazaka pred novu sezonu serije Baba / Otac

Serija Baba / Otac, za koju se očekivalo da će obeležiti 2022. godinu, postigla je gledanost ispod očekivanja. Iako se priča u seriji Baba dopala mnogima, serija u kojoj su do izražaja došli Haluk Bilginer i Tolga Saritas, nije mogla imati očekivani upečatljiv efekat.

Pet odlazaka pred novu sezonu serije Baba / Otac

Foto Credits: IMDB

Serija Baba je ipak ne samo dobila dobre ocene, već je stekla i ogromnu publiku. Serija ima veliki broj pratilaca i njene ocene su iznad proseka iako su očekivane i znatno veće brojku. Serija Baba / Otac, koja je pokazala stabilan trend gledanosti, dobila je odobrenje za drugu sezonu.

Odlasci pred drugu sezonu TV serije Baba, ukazuju da će nova era biti veoma drugačija i puna drugačijih likova i sa dosta inovacija. Među imenima koja napuštaju seriju su Beril Pozam, Oktay Cubuk i Macit Koper.

Takođe je otkriveno da će i Zeynep Tugce Bayat i Ozge Ozacar napustiti ovu televizijsku seriju. Tako je broj glumaca koji su se do sada oprostili od serije porastao na pet.

Sledi letnja pauza u seriji Baba / Otac, koja će uskoro završiti prvu sezonu, a u tom procesu će se obaviti važne pripreme. Ove nove pripreme se vrše kako bi serija bila jača i pričom i novim likovima.

Serija Baba, koja do sada ima 14 epizoda, završiće sezonu svojom 15. epizodom u utorak, 31. maja. Očekuje se da će serija ponovo biti na ekranu u septembru, tri meseca kasnije.

NOVO - Gurberk Polat je talentovan glumac ali i gejmer

By: TV Exposed